Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова защити председателя на българското национално

...
Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова защити председателя на българското национално
Коментари Харесай

Захарова: Дано българското правосъдие не разчиства сметки с инакомислещи

Говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова защити председателя на българското национално придвижване " Русофили " Николай Малинов и нарече обвинението срещу него за шпионаж - " сигнален сигнал за тези, които не са съгласни с антируската нервност и които се застъпват за концепцията за добросъседство с Руската федерация ". 

" Остава да разчитаме, че правораздаването в някои страни няма да обслужва политически поръчки, да играе ролята на средство за почистване на сметки с инакомислещите ", се споделя в изказването на Захарова, представено от ТАСС.

Тя напомня, че следствените дейности във връзка с Малинов, който е и почитател поборник на укрепването на дружбата и съдействието сред Русия и България, са почнали още през септември 2019 г.  " Тогава той беше задържан, неговото жилище беше обискирано. Междувременно и до момента не са обнародвани никакви доказателства за виновността му ", споделя Захарова.

Създава се трайно усещане, че към водача на " Русофили " целеустремено се нагнетява нездрава атмосфера.  " Всички признаци приказват, че става дума да се даде явен сигнален сигнал на всеки, който не е склонен с антируската нервност, която е обхванала " евроатлантическия свят ", и на всеки, който се изрича за добросъседство с Русия ", показва Захарова.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР